Medlemsträff november 2016 i Höganäs.

Numera bjuder traditionen varje termin på det populära ”skivor till kaffet” i Trygghetsboendet Brorsbacke i Höganäs, och Maj på Strokeföreningen håller i det fina samarrangemanget för medlemmarna i vår Strokeförening och Trygghetsboendet.  Ryktet går på byn, och fler och fler åhörare dyker upp.

Måndagen den 14 november 2016 var det dags för månadsmöte för Strokeföreningens Öresunds Höganäsgrupp, och denna gång ”skivor till kaffet”. Salen var fylld till bredden av åhörare. 

Under en trevlig kaffestund spelas tio låtar, som visas på stor väggbildsillustration, såväl stillbilder såsom rörliga.  Svarsalternativ och ledtrådar ges. Med den fina sången och musiken så njuter man av eftermiddagsfika. Priser delas ut. 

majalfbraHär är vår programledare i berättartagen. På väggens bildskärm till höger ser vi en av frågorna illustreras av vårt ordförandepar. Låten som spelas nu är ”Han är min karl” som sjungs av ???

addilouloubra Här ser vi boendets Trygghetsvärd Addi, som ser till, att vi får god fika  tillsammans med kändisen LouLou, som är allas maskot.

Tack alla för en trevlig eftermiddag.